söndag 19 oktober 2014

Födelsedagskalas

Vårt lilla busfrö har blivit tonåring. Jakob fyllde 13 år i fredags och det firades med sång och paket på sängen. Grattis, grattis!!!






Jakob 13 år!!

Han har underbara kompisar här, en tjej hade bakat en cupcake till Jakob som hon hade med till skolan och gav till honom på lunchen och sen började hela matsalen ( bara eleverna i 7th grade, för de äter lunch årkullsvis) att sjunga "Happy Birthday". 
De brukar inte sjunga för någon men Jakob sjöng de för och han tyckte nog att det var väldigt roligt fast samtidigt väldigt pinsamt.
Jag var där samtidigt men för att hjälpa till med glassförsäljningen och matutdelningen så jag han ta ett foto på gänget. Man ser Jakobs bakhuvud på mitten bordet med några killar och tjejer som tittar åt mitt håll när jag fotar:-)





Naturligtvis hade vi lite tårta och grillade hamburgare hemma när de kom hem från skolan.


Hemmagjord hamburgare!!


Och den var faktiskt väldigt god!!

Alva var på Halloween firande med "girl scouts". Hon hade bara målat sig liiite denna gång för det skulle var lite småbarn med, det kommer bli värre när det är den riktiga Halloween säger hon.





På lördagen var vi ute på lunch med en annan svensk familj med barn i nästan samma ålder som A och J. Mycket trevligt och uppskattat för oss alla fyra. Dem kommer vi nog träffa många fler gånger under vår tid här.
På eftermiddagen hade Jakob fotbollsmatch igen, vinst med 5-1 :-)

Samtidigt hemma kom några av Jakobs kompisar över och dekorerade och hade med sig en massa snacks och dricka.
För de hade anordnat en överraskningsfest för Jakob och det passade bra att ha den hemma hos oss. Vi bjöd på pizza och tilltugg och de hängde här till 22.30. Sen orkade varken de eller vi mer....








Idag ( söndag) har vi varit på "Rivervale dagen", nästan som en marknadsdag med många aktiviteter för barnen och lite försäljning av mat och annat smått och gott.

Å nu om bara 15 minuter är jag på väg att åka till JFK och hämta min syster yster och hennes familj. De skall stanna i 10 dagar och vi skall mysa såååå mycket:-)

kram kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar