måndag 11 juli 2016

Sommarfest och Lavalette

I lördags hade vi sommarfest hemma hos oss för våra vänner. Barnen poolade med sina kompisar och så bjöds det på BBQ i form av korv/ hamburgare och ribs, och diverse drycker. Mycket trevlig kväll. Johan hade även bjudit in våra nya grannar för att ta en öl eller lite vin med oss. När de dök upp några timmar senare hamnade de mitt i snapsångerna och snapsarna. Hoppas verkligen inte vi skrämt bort dem för alltid...
Våra nya grannar är väldigt trevliga, de är lite yngre ( måste jag nog faktiskt erkänna) typ strax över 30 skulle jag tro och så har de världens gulligaste tvååriga son ( som Alva troligtvis kommer att sitta barnvakt för längre fram....)

Våra vänner har sedan förra midsommarfesten (2015) fått smak för snaps och svenska snapsvisor. Inte det att de var någon avancerad visa som de blev bitna av utan "Nu tar vi den" som har samma textrad hela visan igenom:-) Egentligen passar den låten bäst för alla kan sjunga den och den är lätt att komma ihåg.
Mycket skratt och mycket planering inför vår stundande " Warrior Dash" som vi gemensamt skall vara med i, i slutet av augusti. Kommer antagligen berätta mer om det senare när vi avverkat loppet.

En av familjerna hade dagarna innan precis fått en vattenläcka i hela huset och har för närvarande 41 olika maskiner som står och "torkar" ur huset. Det är som en bastu inomhus för dem nu så Jakobs kompis Tanner fick sova över hos oss. Och det var väl kanske tur det för dagen efter var vi medbjudna till Lavalette på New Jersey Shore till ett par andra vänner till oss. De har ett "beach house" där. Och Tanner skulle följa med oss så det passade ju bra att han redan var hos oss då.

Söndag morgon när vi röjt undan allt sedan gårdagens sommarfest åkte vi ner till stranden. Spenderade hela dagen hos familjen Wegner. Började med lunch direkt när vi kom och sedan blev det strandhäng hela eftermiddagen och middag samt titta på solnedgången innan vi åkte tillbaka upp till Rivervale igen.

Härlig helg med härliga vänner!





Alva och Emma bygger någon skulptur i sanden 

Jakob och Tanner tar badpaus...


Våra vänners beach house, helt nybyggt!

Finns det något härligare än att vara ute och cykla tillsammans med sin vän i solnedgången? Jakob och Tanner på tandemcykel. 






kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar