fredag 8 juli 2016

15-årig bröllopsdag

Hoppsan vad tiden går, igår den 7 juli var det 15 år sedan jag och Johan lovade varandra att leva tillsammans tills döden skiljer oss åt. Och än så länge känns det ju som om vi är på rätt väg, varit gifta i 15 år och i november i år varit tillsammans i 25 år....
Det är tur att vi fick Jakob samma år som vi gifte oss så behöver vi inte komma ihåg hur många år det är vi har varit gifta för det är ju så många år som Jakob är gammal:-)




En vanlig dag som utan att vi pratat om det ( trodde nästan Johan hade glömt av det....) gjorde att Johan kom hem med 15 stycken röda rosor och jag hade gjort mig i ordning och var redo för att ta ut honom på en "date" bara vi två när han kom hem från jobbet.
Sagt och gjort, jag hade planerat att ta honom till ett ställe som vi pratat om tidigare men aldrig fått tummen ur att besöka.
Jakob och Alva stannade hemma och åt lasagne och tittade på film och vi åkte till D´Vine bar i Sparkill.






Vilket ställe, vilken atmosfär. Åh så skönt att få bara vara VI två!





Började naturligtvis med ett glas skumpa och en liten förrätt i form av ljumna oliver och en ostbricka. Och inte vilken förrätt som helst utan Cheese Please! Och dagen till ära hade den ju ett väldigt trevligt innehåll. Någonting gammalt ( en gouda ost från Holland), någonting nytt ( en getost), någonting lånat ( New Jersey ost) och någonting blått ( Blå mögelost ).
Detta tyckte jag var ett super roligt sett att servera ost, kanske något för restaurangerna hemma i Sverige.


CHEESE, Please!
Assorted Cheese Plate
Something Old, Something New, 
Something Borrowed and Something Bleu




Till huvudrätt valde vi en härlig köttbit med inbakade sparrisar, sås och ett gott rött vin till. Kan aldrig bli fel. Mycket prat och skönt häng, kan nog bli många år till. Känner ingen tvekan överhuvudtaget!





2001-07-07 -----2016-07-07

kram kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar